Merdeka Raya Sale sedang berlangsung 21-31 Ogos sahaja. Klik Sini
Cart 0


NOTA: ini bukan produk TIMBANG KILO, mahupun Produk Lambakan yang ada dipasaran. Tapi ini adalah produk LUAR BIASA diperbuat dari KOLAGEN IKAN JERUNG yang mana kesannya 10X lebih POWER dari kolagen yang ada di pasaran Malaysia.


serum hilangkan jerawat berkesan

testimoni serum hilangkan jerawat berkesan

Ini adalah sebahagian bukti pengguna yang telah berjaya mencantikkan kulit mereka. Mereka juga mempunyai masalah kulit jerawat, berminyak dan parut jerawat seperti anda. Mereka juga pernah berbelanja beribu-ribu untuk menghilangkan jerawat dan parut mereka. Malah mereka memang pada mulanya serik nak berbelanja untuk skincare lagi. Tp, sekarang masalah jerawat mereka telah selesai. Mereka hanya buat step seperti video di bawah ni saja. Jom tengok video ni :ANDA INGIN JADI SEPERTI MEREKA?

Mereka adalah antara beribu pengguna SKINCARE yang TERBESAR di Malaysia. Ada antaranya telah berbelanja RM5000+ untuk LASER KULIT, tapi, hasilnya masih MENGECEWAKAN. Akhirnya, mereka hanya berharap pada CONCEALER atau MAKEUP yang tebal untuk menutup jerawat, parut jerawat dan bekas hitam pada wajah mereka. Kerana dari dulu lagi ternyata tiada produk yang betul-betul jimat, selamat dan berkesan meng hilangkan parut jerawat sepantas laser. Produk yang anda pakai semua KESANNYA sama sahaja sebab bahan yang digunakan dalam produk tersebut semua menggunakan Bahan X yang SAMA sahaja dan mudah didapati dalam mana-mana produk di Malaysia. Bahan X ni kalau anda pakai, kulit yang sensitif akan biasanya mengeluarkan jerawat. Lebih buruk lagi, kalau anda tersalah pakai produk yang ada MERKURI atau HYDROKUINON, kulit akan jadi seperti bertopeng, terbakar dan Paling membahayakan ianya menyebabkan KANSER KULIT. Jerawat tak hilang, masalah lain pula datang.
NAK TAHU TAK CARA CEPAT HILANGKAN JERAWAT TANPA MEMBAHAYAKAN KULIT?


Haaa.. Tentulah kami ada caranya.. teruskan pembacaan anda.. 

===FAKTA IKAN JERUNG===

"Kolagen peptida ikan jerung mempunyai molekul yang sengat halus iaitu 4000 dalton , berbanding kolagen lain. Dan ini menyebabkan ia mampu menyerap lebih jauh ke dalam kulit dengan lebih cepat. Ini menjadikan ianya lebih berkesan berbanding dengan yang lain. Tiada bahan berbahaya tersembunyi seperti produk lain yang menjanjikan kesan cepat, tapi menghakis kulit"

Sebelum saya memperkenalkan dengan lebih detail mengenai produk ini, saya sajikan lagi sebahagian daripada 2000+ testimoni pengguna sebenar produk hilangkan jeragat ini:APA KATA MEREKA YANG TELAH MENGGUNAKAN SKINELLE?

testimoni serum hilangkan jerawat berkesantestimoni serum hilangkan jerawat berkesan

testimoni serum hilangkan jerawat berkesan


Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.


SERUM HILANGKAN JERAWAT PALING LARIS 2017!

"Serum pertama di Malaysia diperbuat daripada kolagen ikan jerung"

(Lebih 50,000 unit terjual sejak 2015)

serum hilangkan jerawat berkesanKenapa SKINELLE?

Gabungan teknologi PEPTIDE dan APPLE STEM CELL yang terdapat di dalam SKINELLE ini mampu memberikan hasil yang luar biasa, sebab itulah jerawat dan parut jerawat pun boleh hilang dengan cepat dengan SKINELLE.

Apple Stem Cell dalam SKINELLE ni berupaya menganjalkan kulit dan meremajakan kulit anda.

Jimat dan mudah kerana hanya 1 botol serum ni sahaja dah cukup. Ianya gabungan 4 dalam 1 (serum + penyegar +krim +sunblock SPF35+)

Sodium Hyaluronate di dalam kolagen ini membuatkan penyerapan lebih cepat dan sempurna. Ini menyebabkan ianya mesra solat dan tidak akan tinggal dipermukaan kulit yang menyebabkan pori tersumbat.

Daun bearberry dalam serum ini merupakan anti-kanser dan mampu mencerahkan bahagian kulit manusia yang dicemari jeragat, bintik hitam, jerawat, dan parut jerawat dengan lebiih berkesan.

Daun teh hijau dalam skinelle juga membantu mengecutkan jerawat dengan cepat tanpa meninggalkan bekas atau parut jerawat.

SKINELLE DI WANITA HARI INI TV3 8/5/2015 
Billboard SKINELLE di tepi highway KL-exit seremban, selepas R&R Seremban
Saksikan IKLAN SKINELLE yang sedang bersiaran di tV9 
SKINELLE di Majalah dan Surat khabar tempatanserum hilangkan jerawat berkesan


serum hilangkan jerawat berkesan

SELAMAT DAN HALAL KE ?

Jangan Risau, Skinelle HALAL kerana ianya diperbuat dari kolagen ikan jerung. Ikan jerung boleh dimakan sama dengan shark fin soup yang kita selalu makan di restoran chinese muslim tu.

SELAMAT ke? Sudah tentu selamat, Kami dah lebih 2 tahun dalam industri ni dan KKM dah ada & dah renew, sepanjang pemeriksaan Kementerian kesihatan Terhdap bahan-bahan kami, tak pernah ada bahan meragukan, sebab tu Renew KKM pun berjalan dengan lancar. Bawah ni Bukti KKM kami yang sah.


 NAK TAHU LEBIH LANJUT TENTANG FAQ SKINELLE ? KLIK SINI FAQ SKINELLE
Berminat..Apa perlu saya buat?
AMARAN: KAMI MINTA MAAF SEBAB STOK DAH NAZAK. KAMI DAHULUKAN SESIAPA YANG MEMBUAT BAYARAN CEPAT SAHAJA. RESERVE TIDAK DAPAT DITERIMA.Jika anda memerukan khidmat nasihat, kami boleh dihubungi melalui:
Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini