Merdeka Raya Sale sedang berlangsung 21-31 Ogos sahaja. Klik Sini
Cart 0

TAHUKAH ANDA?

Jika anda tidak lakukan apa-apa pada Jeragat, bintik hitam, tanda lahir dan tompok pada kulit anda sekarang, lama-kelamaan melanin ini akan merebak dan menyebarkan bintik tersebut ke seluruh muka dan badan.

 produk serum Hilangkan jeragat berkesan

Lapisan kulit kita ada 3 lapisan. Jika Jeragat, bintik hitam, tanda lahir dan tompok pada kulit ini pada lapisan pertama sahaja, ia boleh dipudarkan dengan apa2 krim untuk jeragat biasa. Tapi jika ia merebak sampai ke lapisan ke tiga, anda perlu lakukan rawatan laser dan kosnya tak cukup RM5000++.  


NAK TAK HILANGKAN JERAGAT CARA EKSPRESS TANPA PERLU BERBELANJA BERIBU? 

 TEPUK-TEPUK JE MACAM VIDEO NI. MUST WATCH!


Di bawah ini adalah sebahagian bukti pengguna yang telah berjaya membuang jeragat mereka menggunakan produk dalam video di atas. Mereka juga pernah berbelanja beribu ringgit try and error produk dan laser. Tp, Alhamdulillah sekarang kulit mereka dah Flawless.

 



LEBIH 2000 TESTIMONI & ARTIS MALAYSIA PUN RAMAI YANG DAH PAKAI 

 

petua hilangkan jeragat

HATI-HATI MEMILIH PRODUK

Ramai yang nak FLAWLESS GEBU segera, tapi tak sedar selama ni bertahun-tahun dah tepek hydroquinone atau mercury kat muka. Kesan nya jangka masa panjang nanti, kulit mula tumbuh bintik hitam, dan worst case scenario boleh sebabkan KANSER KULIT.

Sebab tu, penting untuk ketahui produk yang anda gunakan sekarang betul-betul selamat. JANGAN RISAU..Kami ada jalan penyelesaian terbaik untuk anda. Produk ni bebas Paraben, bebas gluta, bebas merkuri dan bebas hydroquinone. Ia juga 100% selamat dan disahkan KKM. Bukti No KKM saya sertakan di bawah. Untuk lebih kepastian, boleh search SKINELLE disini: http://npra.moh.gov.my/index.php/2016-08-02-06-37-27/products-search/notification-search



Disini saya belanja lagi sebahagian daripada 2000+ testimoni mereka yang telah berjaya hilangkan jeragat dengan produk ini:



ooopsss sebelum bercerita lebih panjang, saya nak perkenalkan produk ini dahulu. Yerlah anda mesti tertanya-tanya apa nama produk ni.. betul ke produk ni luar biasa atau cukup hebat berbanding produk yang pernah anda pakai sekarang. Yerlah kali pertama berjumpa kan, jadi mari saya perkenalkan produk ini serba sedikit. Ini lah dia:



===FAKTA IKAN JERUNG===

"Kolagen peptida ikan jerung mempunyai molekul yang sengat halus iaitu 4000 dalton , berbanding kolagen lain. Dan ini menyebabkan ia mampu menyerap lebih jauh ke dalam kulit dengan lebih cepat. Ini menjadikan ianya lebih berkesan berbanding dengan yang lain. Tiada bahan berbahaya tersembunyi seperti produk lain yang menjanjikan kesan cepat, tapi menghakis kulit"


Kenapa SKINELLE?

Serum yang pertama di Malaysia menggunakan teknologi PEPTIDE dari France dan menggabungkan bahan termahal dan paling berkualiti dalam industri kosmeti iaitu Ikan Jerung.

Gabungan teknologi PEPTIDE dan APPLE STEM CELL yang terdapat di dalam SKINELLE ini mampu hilangkan jeragat dan menganjalkan kulit. Ini kerana kolagen ikan jerung mempunyai protein kulit yang seakan sama dengan protein kulit manusia sebab tu kulit sensitif kering pun sesuai pakai skinelle ni.

Daun bearberry dalam serum ini merupakan anti-kanser dan mampu hilangkan jeragat, bintik hitam, jerawat, dan parut dengan lebiih berkesan.

Ekstrak Likoris dalam Skinelle ni mampu hilangkan jeragat secara lembut tanpa sebarang penggelupasan.

Jimat dan mudah kerana hanya 1 botol serum ni sahaja dah cukup. Ianya gabungan 4 dalam 1 (serum + penyegar +krim +sunblock SPF35+)

Sodium Hyaluronate di dalam kolagen ini membuatkan penyerapan lebih cepat dan sempurna. Ini menyebabkan ianya mesra solat dan tidak akan tinggal dipermukaan kulit.







 


TV3

Siaran skinelle di Wanita Hari ini TV3 8 Mei 2015


TV3 & TV9 

Siaran Iklan Skinelle di TV3 & TV9 2016 & 2017



TV1

Skinelle di Berita TV1 2015, Slot Spotlight

 

 

Skinelle di Majalah 

Majalah Media Hiburan



Billboard Skinelle

di PLUS Highway menuju ke Seremban



Skinelle di Metro 

Skinelle di Harian Metro


Skinelle di Majalah

Media Hiburan, Mingguan Wanita dan Kosmo






Berminat..Apa perlu saya buat?




AMARAN: KAMI MINTA MAAF SEBAB STOK DAH NAZAK. KAMI DAHULUKAN SESIAPA YANG MEMBUAT BAYARAN CEPAT SAHAJA. RESERVE TIDAK DAPAT DITERIMA.

Jika anda memerukan khidmat nasihat, kami boleh dihubungi melalui:

 



Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini