Blue Foundation 30ml dah ADA STOK!. Klik SINI Klik Sini
Cart 0

SAYA RASA RENDAH DIRI..TOMPOK JERAGAT MAKIN BANYAK KAT MUKA SAYA!

Orang kata, Jika saya tidak lakukan apa-apa pada Jeragat, bintik hitam, tanda lahir dan tompok pada kulit saya sekarang, lama-kelamaan melanin ini akan merebak dan menyebarkan bintik tersebut ke seluruh muka dan badan.

 produk serum Hilangkan jeragat berkesan

Sebab Lapisan kulit kita ada 3 lapisan. Jika Jeragat, bintik hitam, tanda lahir dan tompok pada kulit ini pada lapisan pertama sahaja, ia boleh dipudarkan dengan apa2 krim untuk jeragat biasa. Tapi jika ia merebak sampai ke lapisan ke tiga, saya perlu lakukan rawatan laser dan kosnya tak cukup RM5000++.  


MUJUR SAYA TERGERAK HATI TGK VIDEO NI DULU

SEKARANG JERAGAT SAYA DAH TAK DE. SAYA PAKAI BENDA YANG TIZ TUNJUKKAN NI LAH!

Mulanya saya tak percaya lah kan ..yelah artis dah cantik, pakai apa pun tetap cantik. Tapi rupanya, artis tak de jerawat ni, biasanya ada jeragat bintik hitam yang mula muncul sebab selalu pakai makeup tebal. Sebab Tiz pakai skinelle sebelum makeup, selamat kulit dia. Tak de risiko jeragat lagi.


Tadi tu artis, ni pula pengguna bukan artis dari remaja sampailah yang berusia, dari jeragat sekecil noktah, sampailah sebesar pipi..semua dah berjaya pudar, tanggal atau hilangkan jeragat termasuk saya. Alhamdulillah.. Kalau dulu duit habis beribu dah, tapi sekarang, dah jimat sangat2 pakai Kolagen ikan jerung ni.



Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar.

Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna. 

 

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar.

Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna. 


Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar.

Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna. 





atau


LEBIH 2000 TESTIMONI (klik sini) & ARTIS MALAYSIA PUN RAMAI YANG DAH PAKAI 

 

petua hilangkan jeragat


HATI-HATI MEMILIH PRODUK

Dulu saya main pakai je krim jeragat yang ada dipasaran, tak kisahlah apa bahan dia. Tapi , saya tak sedar selama ni bertahun-tahun dah tepek hydroquinone atau mercury kat muka. Kesan nya jangka masa panjang nanti, kulit mula tumbuh bintik hitam, dan worst case scenario boleh sebabkan KANSER KULIT. Jahilnya saya dulu :(

Nasib baik belum sampai tahap macam yang diwar-warkan di media massa mcm bawah ni:

Sebelum saya decide nak pakai Skinelle ni, saya explore juga lah tahap keselamatannya. Wow...impressive sangat. Ianya  bebas Paraben, bebas gluta, bebas merkuri dan bebas hydroquinone. Ia juga 100% selamat dan disahkan KKM. Bukti No KKM saya sertakan di bawah. Untuk lebih kepastian, boleh search SKINELLE disini (search under cosmetic only : http://npra.moh.gov.my/index.php/2016-08-02-06-37-27/products-search/notification-search )



Ada beribu lagi testimoni skinelle  kat siniTapi, nanti tak cukup pula page ni, so saya keluarkan sikit daripadanya. Yang best tu, bukan sekadar hilang jeragat, kulit jadi cerah sikit, kulit sensitif pun jadi baik, kedut hilangliang roma mengecil dan macam-macam lagilah...Sis teruskan pembacaan, nanti kat bawah ni saya share kenapa dia hebat sangat..


Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar.

Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna. 


Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar.

Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna. 


Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar.

Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna. 

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar.

Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna. 

saya dulu skeptical juga nak pakai. Yelah dah beribu habis, produk sebelum ni pun sama juga, beribu juga testimoni.tapi hasil sama je. Tapi, saya perasan satu benda yang sangat ajaib dengan produk ni sebab bahan dia kolagen ikan jerung tuu 😱


===FAKTA IKAN JERUNG===

"Kolagen peptida ikan jerung mempunyai molekul yang sengat halus iaitu 4000 dalton , berbanding kolagen lain. Dan ini menyebabkan ia mampu menyerap lebih jauh ke dalam kulit dengan lebih cepat. Ini menjadikan ianya lebih berkesan berbanding dengan yang lain. Tiada bahan berbahaya tersembunyi seperti produk lain yang menjanjikan kesan cepat, tapi menghakis kulit"


Kenapa saya pilih SKINELLE?

Serum yang pertama di Malaysia menggunakan teknologi PEPTIDE dari France dan menggabungkan bahan termahal dan paling berkualiti dalam industri kosmetik iaitu Ikan Jerung.

Gabungan teknologi PEPTIDE dan APPLE STEM CELL yang terdapat di dalam SKINELLE ini mampu hilangkan jeragat dan menganjalkan kulit. Ini kerana kolagen ikan jerung mempunyai protein kulit yang seakan sama dengan protein kulit manusia sebab tu kulit sensitif kering pun sesuai pakai skinelle ni.

Daun bearberry dalam serum ini merupakan anti-kanser dan mampu hilangkan jeragat, bintik hitam, jerawat, dan parut dengan lebiih berkesan.

Ekstrak Lemon dalam skinelle merupakan anti-keradangan dan tinggi kandungan Vitamin C. Ia berupaya memperbaiki struktur kulit, memudarkan jeragat dan menghaluskan kulit.

Ekstrak Likoris dalam Skinelle ni mampu hilangkan jeragat secara lembut tanpa sebarang penggelupasan.

Jimat dan mudah kerana hanya 1 botol serum ni sahaja dah cukup. Ianya gabungan 4 dalam 1 (serum + penyegar +krim +sunblock SPF35+)

Sodium Hyaluronate di dalam kolagen ini membuatkan penyerapan lebih cepat dan sempurna. Bila kolagen menyerap dengan sempurna, ia akan bertindak dengan lebih cepat dan berkesan memadamkan jeragat. Ini juga menyebabkan ianya mesra solat dan tidak akan tinggal dipermukaan kulit.






 


TV3

Siaran skinelle di Wanita Hari ini TV3 8 Mei 2015


TV3 & TV9 

Siaran Iklan Skinelle di TV3 & TV9 2016 & 2017



TV1

Skinelle di Berita TV1 2015, Slot Spotlight

 

 

Skinelle di Majalah 

Majalah Media Hiburan



Billboard Skinelle

di PLUS Highway menuju ke Seremban



Skinelle di Metro 

Skinelle di Harian Metro


Skinelle di Majalah

Media Hiburan, Mingguan Wanita dan Kosmo






Berminat..Apa perlu saya buat?





Jika anda memerukan khidmat nasihat, kami boleh dihubungi melalui:

 



Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini