Blue Foundation 30ml dah ADA STOK!. Klik SINI Klik Sini
Cart 0



Puas dah paki macam -macam produk, dari yang murah sampailah mahal. hasil sama je, kata serum parut lah, bila pakai dahla berminyak, pastu macam x de apa effect pun.Mana taknya, kalau pakai produk local semua pakai bahan sama je. Kadang tu muka jadi putih, tapi parut makin jelas pula.

Hati-hati pilih produk, ada yang kata cepat hilangkan parut, tapi apa yang dibuatnya adalah matikan kulit, kopek kulit anda, kemudian dia kata healing crisis untuk buang kulit mati. Kalau produk tu ada hydroquinon atau  merkuri, siaplah kulit kesannya jangka masa panjang boleh menyebabkan KANSER KULIT. 

Produk kami sangat LUAR BIASA, selamat dan sah Kementerian Kesihatan. Kami tak guna bahan biasa-biasa. sebab tu lebih 30 selebriti pakai SKINELLE ni berkesan dan menjadi. Cara pakai sangat ekspress dan mudah, sepantas 10 saat dah siap seperti demo di bawah:


No KKM Skinelle





  • Inilah serum pertama di Malaysia yang menggunakan KOLAGEN IKAN JERUNG yang mewah dan dah popular pun di negara EROPAH. Ini kerana kolagen ikan jerung mempunya protein kulit yang seakan sama dengan protein kulit manusia. 

  • Jangan risau, ianya HALAL kerana ia spesis ikan yu yang boleh dimakan mcm shark fin soup tu, bukan ikan paus ya. Ikan paus haram. ia juga SELAMAT dan LULUS KKM. No KKM: NOT150401902K. Molekulnya sangat halus iaitu 4000 daltons sehingga mampu menembusi lapisan dermis dan epidermis kulit manusia dengan amat baik dan jauh sekali. sekaligus meningkatkan keberkesanan produk ini. 

  • SKINELLE ni pula mampu menghilangkan jerawat dan membantutkan pembentukan jerawat akan datang. Parut jerawat pula akan pudar dalam masa 14 HARI sahaja..!!! 

  • Tak percaya? 99% daripada customer kami menangis TERUJA sebab jerawat dan parut jerawat yang mengigau fikiran selama ini telah mati sepenuhnya. hasilnya kulit halus sehalus kulit bayi.

  • Skinelle serum ni juga sudah lengkap. Anda tidak perlu pakai apa-apa skincare lain lagi sebab dalam skinelle ni sudah ada TONER + MOISTURIZER + SERUM + SUNBLOCK SPF 35++. Sesuai untuk anda yang sentiasa sibuk, tapi masih nak jaga kulit dengan baik.





Ini merupakan sebahagian daripada 2000 testimoni pengguna Skinelle yang telah berjaya hilangkan parut jerawat berlubang dan parut hitam mereka. 

Ada lebih 2000 lagi testimoni pengguna yang berjaya disini:



WOW...HEBAT KAN???




SKINELLE DI WANITA HARI INI TV3 8/5/2015


Billboard skinelle di PLUS Highway




Iklan SKINELLE bersiaran di TV9


SKINELLE di Majalah dan Surat khabar tempatan






Anda pula bagaimana? Peluang tidak datang 2x. Stok serum skinelle sekarang tengah ready stok dan biasanya akan sold out setiap 20 hari.




atau