Blue Foundation 30ml dah ADA STOK!. Klik SINI Klik Sini
Cart 0

Puas dah paki macam -macam produk, dari yang murah sampailah mahal. hasil sama je, kata serum parut lah, bila pakai dahla berminyak, pastu macam x de apa effect pun. Mana taknya, kalau pakai produk local semua pakai bahan sama je. Kadang tu muka jadi putih, tapi parut makin jelas pula. Hati-hati pilih produk, ada yang kata cepat hilangkan parut, tapi apa yang dibuatnya adalah matikan kulit, kopek kulit anda, pastu dia kata healing crisis untuk buang kulit mati. Kalau produk tu ada hydroquinon or merkuri, siaplah kulit efeknya jangka masa panjang leh sebabkan KANSER KULIT. Buntu dah? JANGAN RISAU. Produk kami sangat LUAR BIASA. Kami tak guna bahan biasa-biasa. sebab tu lebih 40 selebriti pakai SKINELLE ni.

Inilah serum pertama di Malaysia yang menggunakan KOLAGEN IKAN JERUNG yang mewah dan dah popular pun di negara EROPAH. Ini kerana kolagen ikan jerung mempunya protein kulit yang seakan sama dengan protein kulit manusia. Jangan risau, ianya HALAL kerana ia spesis ikan yu yang boleh dimakan mcm shark fin tu, bukan ikan paus ya. Ikan paus haram. ia juga SELAMAT dan LULUS KKM. No KKM: NOT150401902K. Molekulnya sangat halus iaitu 4000 daltons sehingga mampu menembusi lapisan dermis dan epidermis kulit manusia dengan amat baik dan jauh sekali. sekaligus meningkatkan keberkesanan produk ini. SKINELLE ni pula mampu menghilangkan jerawat dan membantutkan pembentukan jerawat akan datang. Parut jerawat pula akan pudar dalam masa 14 HARI sahaja..!!! Tak percaya? 99% daripada customer kami menangis TERUJA sebab jerawat dan parut jerawat yang mengigau fikiran selama ini telah mati sepenuhnya. hasilnya kulit halus sehalus kulit bayi.