Merdeka Raya Sale sedang berlangsung 21-31 Ogos sahaja. Klik Sini
Cart 0


TAHUKAH ANDA? Kulit yang kering, sensitif, kusam menjadikan anda cepat tua. Ini kerana kulit ini sebenarnya sudah kehilangan kolagen yang diperlukan untuk mengekalkan elastik dan struktur pada kulit.

Dah puas jumpa Doktor atau Pakar kulit, tapi masalah kulit kering, sensitif dan ekzema tetap sama. Kos rawatan pula bukan murah, mencecah lebih RM3000++. Hasilnya pula suam-suam kuku je. Lagi leceh sebab nak kena pakai step 1,2,3...Ada masa ke nak tepek toner, moisturizer, krim siang lah , krim malam lah....kalau terlupa satu step, hasil tak berapa berkesan

Bukan ke dah banyak produk kat luar untuk kulit kering? Ya..memang betul...tapi anda perasan tak mula2 pakai produk ni, kulit kering dan sensitif memang akan jadi normal. Tapi jika anda teruskan pakai dalam jangka masa panjang, kulit anda akan jadi terlebih berminyak. Memanglah kulit kering jadi baik, tapi lagi teruk jika kulit berminyak dan jerawat mula tumbuh.

Produk sekarang kena hati-hati, ramai yang nak FLAWLESS GEBUS segera, tapi tak sedar selama ni bertahun-tahun dah tepek hydroquinone atau mercury kat muka. Efek nya jangka masa panjang nanti, kulit mula tumbuh bintik hitam, dan worst case scenario boleh sebabkan KANSER KULIT.


NAK TAK SAYA tunjukkan anda produk yang mampu menjadikan kulit anda anjal, lembut, mulus macam kulit bayi, dan lindungi kulit anda dari KANSER KULIT. Ramai dah mencuba. Ianya menjadi FENOMENA DIKALANGAN ARTIS MALAYSIA.

 



SERUM PALING LARIS 2017!

"Serum pertama di Malaysia daripada kolagen ikan jerung"

(Lebih 50,000 unit terjual sejak 2015)





APA YANG MENYEBABKAN SERUM NI LARIS SANGAT?

•Pertama di Malaysia Menggunakan teknologi peptida daripada kolagen ikan jerung. Kolagen ikan jerung merupakan bahan mewah daripada France yang paling mahal di negara itu kerana molekulnya lebih halus 4000 daltons dan mampu menyerap kedalam kulit dengan lebih cepat dan sempurna.lebih hebat dr teknologi Nano. Kolagen ikan jerung ni mampu membunuh yis yang menjadi penyebab kulit kering dan sensitif pada manusia.



•Gabungan teknologi PEPTIDE dan APPLE STEM CELL yang terdapat di dalam SKINELLE ini mampu memberikan hasil yang luar biasa pada kulit Manusia. Ini kerana kolagen ikan jerung mempunyai protein kulit yang seakan sama dengan protein kulit manusia sebab tu kulit sensitif kering pun sesuai pakai skinelle ni. . Molekulnya sangat halus iaitu 4000 daltons sehingga mampu menembusi lapisan dermis dan epidermis kulit manusia dengan amat baik dan jauh sekali. sekaligus meningkatkan keberkesanan produk ini. Kuasa APPLE STEM CELL nya pula mampu memperbaharui struktur kulit manusia dan menggantikan dengan kulit baru seperti KULIT BAYI.




APA KATA MEREKA YANG TELAH MENGGUNAKAN SKINELLE?















WOW...HEBAT KAN???


 Berapa Lama dah SKINELLE ni wujud?

Nama SKINELLE bukan nama yang baru, dah  2 tahun brand ini bertapak dan popular di media massa dan cetak. Iklan skinelle di TV9 juga keudara sepanjang 2016-2017 ini. Bahan skinelle 100% import dr France dan memang high quality, tiada persamaan dgn mana2 produk di Malaysia.

SKINELLE DI TV1 

Adeline menceritakan sebab kenapa dia memilih untuk menggunakan SKINELLE untuk masalah kulit kering beliau



SKINELLE DI WANITA HARI INI TV3 8/5/2015


 Billboard SKINELLE di tepi highway KL-exit seremban, selepas R&R Seremban



IKLAN SKINELLE yang bersiaran di TV9:



SKINELLE di Majalah dan Surat khabar tempatan






CARA PAKAI SERUM SKINELLE

Cara pakai dia sangatlah mudah, ringkas dan cepat. Tak perlu buang masa pakai toner la, krim malam lah, krim siang lah, sunblock lah...semuanya dah digabungkan dalam sebotol SKINELLE ni...Dalam skinelle ni dah ada TONER + MOISTURIZER + SERUM + SUNBLOCK SPF 35++..So cara gunanya anda hanya perlu cuci muka macam biasa (gunakan pencuci apa sahaja asalkan bukan pencuci yang whitening k), kemudian tepuk2 je bagi meresap macam video di bawah ni.


SETITIK SUDAH MENCUKUPI..BAU WANGI PERSIS EPAL....


 

NAK TAHU LEBIH LANJUT TENTANG FAQ SKINELLE ? KLIK SINI FAQ SKINELLE





AMARAN: STOK AKAN SOLD OUT BILA-BILA MASA SAJA. CEPAT KLIK BUTTON DIATAS KALAU ANDA TAK NAK MENANGIS BUCU KATIL LAGI SEBAB SOLD OUT.

atau

 

SMS/Whatsapp ORDER SKINELLE ke +60199900035

 

 

p/s:-

-Semua orang nak produk yang SIMPLE , MUDAH cepat, berkualiti dan BERKESAN..Tepek STEP 1,2,3,4 sampai 10 pun kalau tak berkesan , apa gunanya kan?.



 Jom Chit Chat, saya tidak sombong :)