Blue Foundation 30ml dah ADA STOK!. Klik SINI Klik Sini
Cart 0SERUM HILANGKAN JERAWAT PALING LARIS 2017!

"Serum pertama di Malaysia diperbuat daripada kolagen Peptida"

(Lebih 50,000 unit terjual sejak 2015)

serum hilangkan jerawat berkesanKenapa SKINELLE?

Gabungan teknologi PEPTIDE dan APPLE STEM CELL yang terdapat di dalam SKINELLE ini mampu memberikan hasil yang luar biasa, sebab itulah jerawat dan parut jerawat pun boleh hilang dengan cepat dengan SKINELLE.

Apple Stem Cell dalam SKINELLE ni berupaya menganjalkan kulit dan meremajakan kulit anda.

Jimat dan mudah kerana hanya 1 botol serum ni sahaja dah cukup. Ianya gabungan 4 dalam 1 (serum + penyegar +krim +sunblock SPF35+)

Sodium Hyaluronate di dalam kolagen Peptida ini membuatkan penyerapan lebih cepat dan sempurna. Ini menyebabkan ianya mesra solat dan tidak akan tinggal dipermukaan kulit yang menyebabkan pori tersumbat.

Daun bearberry dalam serum ini merupakan anti-kanser dan mampu mencerahkan bahagian kulit manusia yang dicemari jeragat, bintik hitam, jerawat, dan parut jerawat dengan lebiih berkesan.

Daun teh hijau dalam skinelle juga membantu mengecutkan jerawat dengan cepat tanpa meninggalkan bekas atau parut jerawat.TESTIMONI JERAWAT (7)

SKINELLE DI WANITA HARI INI TV3 8/5/2015 
Billboard SKINELLE di tepi highway KL-exit seremban, selepas R&R Seremban
Saksikan IKLAN SKINELLE yang sedang bersiaran di tV9 
SKINELLE di Majalah dan Surat khabar tempatanserum hilangkan jerawat berkesan


serum hilangkan jerawat berkesan

Berminat..Apa perlu saya buat?
AMARAN: CEPAT BERTINDAK SEBELUM KEHABISAN STOK

whatsapp


Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini