Blue Foundation 30ml dah ADA STOK!. Klik SINI Klik Sini
Cart 0



TAHUKAH ANDA? Kulit yang terlalu berminyak akan menyebabkan pori tersumbat. Pori yang tersumbat akan menyebabkan lebihan sebum membanjiri kulit anda. Gabungan sebum dan sel kulit mati serta pori tersumbat inilah yang menyebabkan jerawat anda keluar.

Jerawat berlarutan pula akan menyebabkan Parut jerawat. Parut yang terlalu dalam menyebakan anda terpaksa gunakan kuasa tembakan LASER yang melebihi RM5000+ untuk berkesan. Salah guna produk pula boleh menyebabkan KANSER KULIT. Hati-hati dengan produk yang ada merkuri dan hydrokuinon. 


Serahkan pada kami yang pakar. Nak tak kulit wajah berminyak , jerawat dan parut jerawat anda hilang sepenuhnya seperti di bawah.

MUST WATCH! Video ini menunjukkan betapa senangnya cara nak hilangkan kulit berminyak. 



Ini adalah sebahagian daripada 2000+ bukti pengguna yang telah berjaya menghilangkan kulit berminyak, jerawat dan parut jerawat mereka. Mereka juga pernah berbelanja beribu-ribu untuk menghilangkan jerawat dan parut mereka. Malah mereka memang pada mulanya serik nak berbelanja untuk skincare lagi. Tp, sekarang tidak lagi setelah menggunakan.....

 


  • Serum yang pertama di Malaysia menggunakan teknologi PEPTIDE dari France dan menggabungkan bahan termahal dan paling berkualiti dalam industri kosmetik. Ianya telah digunakan secara meluas di kalangan selebriti di negara Eropah dan dianggap sebagai kolagen mewah kerana ianya diperbuat dengan menggunakan kolagen ikan jerung sangkar yang dipelihara di Negara Eropah. 

  • Gabungan teknologi PEPTIDE dan APPLE STEM CELL yang terdapat di dalam SKINELLE ini mampu memberikan hasil yang luar biasa pada kulit Manusia. Ini kerana kolagen ikan jerung mempunya protein kulit yang seakan sama dengan protein kulit manusia. Molekulnya sangat halus iaitu 4000 daltons sehingga mampu menembusi lapisan dermis dan epidermis kulit manusia dengan amat baik dan jauh sekali. sekaligus meningkatkan keberkesanan produk ini. 

  • Kolagen ikan jerung ini juga mampu membunuh yis yang menjadi penyebab kulit berminyak dan jerawat

  • Kuasa APPLE STEM CELL nya pula mampu memperbaharui struktur kulit manusia yang berparut lekuk dan menggantikan dengan kulit baru seperti KULIT BAYI. 

  • Manakala kuasa LIKORIS di dalam SKINELE ni pula mampu memadamkan dan menghilangkan bekas atau parut jerawat hitam dalam masa 14 HARI sahaja..!!! 

  • EKSTRAK GREEN TEA yang terkandung dalam serum ini pula mampu menghilangkan jerawat dan membantutkan pembentukan jerawat akan datang. 

  • Daun bearberry dalam serum ini merupakan anti-kanser dan mampu mencerahkan bahagian kulit manusia yang dicemari jeragat, bintik hitam, jerawat, dan parut jerawat dengan lebiih berkesan.

  • Jimat dan mudah kerana hanya 1 botol serum ni sahaja dah cukup. Ianya gabungan 4 dalam 1 (serum + penyegar +krim +sunblock SPF35+)

  • Skinelle disahkan selamat oleh Kementerian Kesihatan Malaysia. Nombor KKM auntuk serum adalah: NOT170503268K

  • Tak percaya? 99% daripada customer kami menangis TERUJA sebab kulit berminyak, jerawat dan parut jerawat yang mengigau fikiran selama ini telah hilang sepenuhnya. hasilnya kulit halus sehalus kulit bayi.







APA KATA MEREKA YANG TELAH MENGGUNAKAN SKINELLE? (Ini hanya sebahagian dari 2000+ testimoni yang ada di sini: https://www.instagram.com/explore/tags/testimoniskinelle/)





WOW...HEBAT KAN???




 SKINELLE DI WANITA HARI INI TV3 8/5/2015

Billboard SKINELLE di PLUS Highway



saksikan IKLAN SKINELLE yang sedang bersiaran di tV9 ini:



SKINELLE di Majalah dan Surat khabar tempatanSKINELLE di Majalah dan Surat khabar tempatan





Saya berminat, Mana satu perlu saya pakai?

Jom tengok dulu penerangan Syatilla Melvin di video ini

Kalau anda ada budget, saya sarankan ambil terus FULL SET pencuci dan serum macam Syatilla Melvin tunjuk di bawah ni. tapi, Jika anda kurang budget, ambil serum saja cukup. Kebetulan serum tengah ada promosi ni:



atau

 

p/s:-

-Semua orang nak produk yang SIMPLE , MUDAH cepat, berkualiti dan BERKESAN..Tepek STEP 1,2,3,4 sampai 10 pun kalau tak berkesan , apa gunanya kan?.

 

oopsssss..belum lagi..JOM CHIT CHAT 

Jom lah...saya tidak sombong :)