Merdeka Raya Sale sedang berlangsung 21-31 Ogos sahaja. Klik Sini
Cart 0

Anda ada masalah muka kusam, tompok parut jerawat penuh? Bila pakai foundation pula jadi kelabu atau terlalu putih..?

Dulu saya selalu kena gelak sebab muka bercapuk bila pakai foundation.  Beratus dah habis untuk beli foundation macam2 jenis foundation, dari yg murah, sampailah yang mahal, tapi hasilnya kulit jadi terlalu putih atau kelabu, nampak SCARY..Seriously. Paling teruk, dahi jadi berbintik-bintik gatal. Kalau berpeluh, lagilah bertompok-tompok muka. Rupanya dalam foundation pun ada bahan kimia yang kuat untuk bg glowing effect, paling mengerikan ada yang letak merkuri dan hydrokuinon. Bahan tu akan matikan kulit kita dan menipiskan kulit supaya nampak glowing putih sampai nampak urat2 muka. Tapi, in long term, baru nampak kesan topeng macam jeragat especially bila dah meningkat usia. Paling bahaya, risiko kanser kulit sebab kulit dah terlalu nipis. 

Tapi, sekarang,settle semua masalah capuk/tompok/biji halus/berminyak/terlalu kering pada kulit muka saya sejak jumpa foundation ni.. Saya pun lebih yakin dan tak ragu-ragu sebab foundation ni mendapatkan pengesahan KKM & bebas kimia berbahaya seperti paraben, hydrokuinon dan mercury. Inilah:

BLUE FOUNDATION TREATMENT MAGIC PALING LARIS 2017!

"Foundation biru pertama di dunia daripada kolagen ikan jerung yang ikut suhu darah anda "

COLLAGEN PEPTIDE BLUE FOUNDATION SKINELLE


APA YANG MENYEBABKAN BLUE FOUNDATION NI LARIS SANGAT?


•Pertama di dunia Menggunakan teknologi BIRU foundation daripada kolagen ikan jerung. Kolagen ikan jerung merupakan bahan mewah daripada France yang paling mahal di negara itu kerana molekulnya lebih halus 4000 daltons dan mampu menyerap kedalam kulit dengan lebih cepat dan sempurna.lebih hebat dr teknologi Nano. So, treatment dalam foundation ini juga mampu berfungsi dgn lebih baik pd kulit anda. Oleh kerana struktur kulit ikan jerung ni hampir menyamai kulit manusia, sbb tu bila pakai kulit jd x berminyak & x capuk.


•Diana Danielle kata:"saya suka sangat foundation ni, sebab mudah dah siap ada aplikasi sponge sekali, tinggal sapu je, dah siap. Tangan pun tak kotor, sapuan lebih rata"


•Tiz Zaqyah kata Amazing, Tak perlu pilih TONA WARNA kulit dengan kod kod bagai, BLUE FOUNDATION ni walaupun BIRU, Tp bila pakai, dia automatic ikut suhu darah  & warna kulit kita. So semua yang pakai samaada kulit cerah/ gelap memang akan nampak natural beauty. Macam x pakai foundation langsung. x de lagi Isu CAPUK.

•Selain itu, ianya ada cooling sensation, mint yang membuatkan kulit anda terasa sejuk seperti dilitupi ais masa pakai foundation ni. Hasilnya, kulit kusam boleh naik seri semula, mcm seri pengantin gitew.


•Ramai artis dah pakai iaitu Tiz Zaqyah, Diana Danielle, Uqasha Senrose, Risteena, Fouziah Ghous, Atikah suhaime, Adeline Tsen, Dafi , Adira Suhaimi, Zain ruffedge, Elyana, Nadia anuar, Nur Risteena, Dynas Mokhtar, Yatt Hamzah, Ryzal Jaafar , selebriti AF7 & ramai lg.

.
paling PENTING! satu2 nya foundation yang tak meng-anak tirikan kaum LELAKI. sebab....LELAKI pun boleh pakai. Kulit Korang akan nampak lebih bersih, cerah sekata & ada CAHAYA IMAN di situ. Disamping kemachoan anda masih boleh di MAINTAIN sebab foundation ni x kan nampakkan muka anda mcm pakai FOUNDATION langsung.


•BONUS! Dia bukan je cover cela Tp foundation ni juga merawat kulit 
jerawat, jeragat, kusam, kering, kulit sensitif dsb. 



 

 

Foundation ni bukan biasa-biasa tau. Tengok botol pun dah tau luar biasa. Selain itu ia:

  • 3 - in -1 : mengandungi Moisturiser (pelembap) + Sun Protection SPF35+  + serum Kolagen ikan jerung

  • Bahan 100% daripada France dan 99% berkesan merawat Pelbagai Jenis Masalah Kulit Muka.

  • Senang Dicuci & Mesra Solat.

  • Sekatakan Keseragaman Warna Kulit..

  • Hanya satu warna iaitu BIRU & self-adjusted Mengikut Warna Kulit Si Pemakai

  • Menutup Liang Pori Yang Besar.

  • Menutup Parut Jerawat, Jeragat, Tanda Lahir, Lebam & Kesan Cela.

  • Kulit Lebih Lembut, Cerah, Lembap, Bersinar Serta Segar Semulajadi.

  • Foundation Tidak Pudar Atau Capuk Walaupun Berpeluh.

  • Diluluskan oleh KKM. No KKM: NOT160503034K. 

SOALAN: Perlu pakai bedak ke lepas foundation ni? Kalau pakai nipis-nipis tak yah pakai bedak pun dah cukup, sebab foundation ni x melekit, walaupun namanya foundation, tapi lepas apply, tekstur dia ringan dan kering macam bb or cc cream. 

 

Beribu dah testimoni pelangan SKINELLE di IG & FB SKINELLEHQ. Tapi kat sini kami belanja sikit untuk tatapan anda.




 

CARA PAKAI BLUE FOUNDATION SKINELLE

Cara pakai dia sangatlah mudah, ringkas dan cepat. 

CARA 1: Pakai je terus sponge yang dah ada kt botol tu, tak perlu kotorkan tangan. mcm video tutorial dibawah:


CARA 2: Tak suka pakai sponge, biasa pakai jari je, lg cepat. Jom lihat tutorial video TIZ ZAQYAH di bawah:


Berapa Lama dah SKINELLE ni wujud?

Nama SKINELLE bukan nama yang baru, dah  2 tahun brand ini bertapak dan popular di media massa dan cetak. Iklan skinelle di TV9 juga keudara sepanjang 2016-2017 ini. Bahan skinelle 100% import dr France dan memang high quality, tiada persamaan dgn mana2 produk di Malaysia.

SKINELLE DI WANITA HARI INI TV3 8/5/2015



Billboard SKINELLE di tepi highway KL-exit seremban, selepas R&R Seremban


saksikan IKLAN SKINELLE yang sedang bersiaran di tv9 seperti video di bawah


SKINELLE di Majalah dan Surat khabar tempatan








sebenarnya stok dah nazak untuk blue foundation ni, jadi jika anda takut terlepas, cepat klik di bawah


atau

 

whatsapp FOUNDATION terus melalui link ni: http://www.wasap.my/60199900035



 

p/s:-

-Semua orang nak produk yang SIMPLE , MUDAH cepat, berkualiti dan BERKESAN..Tepek STEP 1,2,3,4 sampai 10 pun kalau tak berkesan , apa gunanya kan? ni pakai 2 picit je dah flawless..

 

oopsssss..belum lagi

Jom lah...saya tidak sombong :)