Blue Foundation 30ml dah ADA STOK!. Klik SINI Klik Sini
Cart 0

WhatsApp Image 2018-05-30 at 1.44.44 PM.jpeg

Anda ada Masalah:

  • Bercapuk bila pakai foundation muka? 

  • Melekit, berminyak, cair di tengah panas?

  • Berbintik-bintik gatal, kalau tak serasi?

  • Sentiasa sibuk & nak cepat macam, Tapi nak kulit nampak sentiasa glowing..?

Kini anda tidak perlu risau lagi



BLUE FOUNDATION TREATMENT MAGIC PALING TERBAIK 2018!


"Foundation biru pertama di dunia daripada kolagen ikan jerung yang ikut suhu darah anda "


COLLAGEN PEPTIDE BLUE FOUNDATION SKINELLE


APA YANG MENYEBABKAN BLUE FOUNDATION NI PALING BAGUS DI PASARAN?


  • Pertama di dunia Menggunakan teknologi BIRU foundation daripada kolagen ikan jerung. Kolagen ikan jerung merupakan bahan mewah daripada France yang paling mahal dan paling bagus di negara itu kerana molekulnya lebih halus (4000 daltons) dan mampu menyerap kedalam kulit dengan lebih cepat dan sempurna.lebih hebat dr teknologi Nano. So, treatment dalam foundation ini juga mampu memberikan hasil yang terbaik pd kulit anda. Oleh kerana struktur kulit ikan jerung ni hampir menyamai kulit manusia, sebab itu bila pakai kulit jd tak berminyak & tak capuk.


  • Diana Danielle kata:"saya suka sangat foundation ni, Foundation terbaik bagi saya sebab mudah dan siap ada  aplikasi sponge sekali, tinggal sapu je, dah siap. Tangan pun tak kotor, sapuan lebih rata"


  • Tiz Zaqyah kata "Amazing, foundation ni buat muka glowing. Tak perlu pilih TONA WARNA kulit dengan kod kod bagai, BLUE FOUNDATION ni walaupun BIRU, Tp bila pakai, dia automatic ikut suhu darah  & warna kulit kita." So semua yang pakai samaada kulit cerah/ gelap memang akan nampak natural beauty. Macam x pakai foundation langsung. x de lagi Isu CAPUK.


  • Selain itu, ianya ada cooling sensation, mint yang membuatkan kulit anda terasa sejuk seperti dilitupi ais masa pakai foundation ni. Hasilnya, pori lebih mengecil, dan sebum minyak tak akan mudah keluar walaupun di panas terik. 


  • Ramai artis dah pakai foundation muka terbaik ini iaitu Tiz Zaqyah, Diana Danielle, Uqasha Senrose, Risteena, Fouziah Ghous, Atikah suhaime, Adeline Tsen, Dafi , Adira Suhaimi, Zain ruffedge, Elyana, Nadia anuar, Nur Risteena, Dynas Mokhtar, Yatt Hamzah, Ryzal Jaafar , selebriti AF7 & ramai lg. Kulit mereka terbukti kelihatan natural sentiasa dan glowing



  • Paling UNIK! satu2 nya foundation yang tak meng-anak tirikan kaum LELAKI. sebab....LELAKI pun boleh pakai. Kulit Korang akan nampak lebih bersih, cerah sekata & ada CAHAYA IMAN di situ. Disamping kemachoan anda masih boleh di MAINTAIN sebab foundation ni x kan nampakkan muka anda mcm pakai FOUNDATION langsung.


  • BONUS! Dia bukan saja menutup cela,  Tetapi, foundation muka ini juga mengandungi kolagen ikan jerung yang mampu merawat kulit jerawat, jeragat, kusam, kering, kulit sensitif dengan terbaik.  

Beribu dah testimoni pelangan SKINELLE di IG & FB SKINELLEHQ. Tapi kat sini kami belanja sikit untuk tatapan anda.




 

CARA PAKAI BLUE FOUNDATION SKINELLE


Cara pakai dia sangatlah mudah, ringkas dan cepat. 


CARA 1: Pakai je terus sponge yang dah ada kt botol tu, tak perlu kotorkan tangan. mcm video tutorial dibawah:



CARA 2: Tak suka pakai sponge, biasa pakai jari je, lg cepat. Jom lihat tutorial video TIZ ZAQYAH di bawah:



Berapa Lama dah SKINELLE ni wujud?


Nama SKINELLE bukan nama yang baru, dah  2 tahun brand ini bertapak dan popular di media massa dan cetak. Iklan skinelle di TV9 juga keudara sepanjang 2016-2017 ini. Bahan skinelle 100% import dr France dan memang high quality, tiada persamaan dgn mana2 produk di Malaysia.


img-170810-2553

SKINELLE DI WANITA HARI INI TV3 8/5/2015

Billboard SKINELLE di tepi highway KL-exit seremban, selepas R&R Seremban

billboard

IKLAN SKINELLE yang sedang bersiaran di tv9 :



SKINELLE di Majalah dan Surat khabar tempatan








 

KEBETULAN SEMPENA RAYA NI ADA PROMOSI


HARGA ASAL RM150, TP PROMOSI RM140 SAJA SEKARANG

FREE POS

TAHAN 2-3 BULAN


PHOTO-2018-06-29-10-34-32.jpg

null null