Blue Foundation 30ml dah ADA STOK!. Klik SINI Klik Sini
Cart 0

F.A.Q

1 botol boleh tahan brp lama?

1 botol mengandungi 600 GRAM. boleh tahan sebulan

 

 

Cara minum BONITO?

Amik 1 scoop tuang dlm gelas dan campur dengan 150 ml air sejuk / suam. Perlu diambil ketika perut kosong. Disarankan amik selepas bgn dari tidur. Minum segelas air suam kemudian minum BONITO.

 

 

Perisa?

Perisa mix berries yg sgt best. Rasa masam2 manis.

 

 

Ada side effect tak?

InsyaAllah takde sbb bahan yg digunakan adalah 100% semulajadi dari herba terpilih.

 

Kalau da stop minum BONITO berat badan akan naik tak?

Nope. Boleh stop klu da dpt berat badan ideal.

 

 

Ada pantang larang? Coffee?

Pengguna BONITO tak perlu berpantang sbb BONITO adalah sejenis minuman bukan ubat.

 

 

Perlu bersenam tak?

Terpulang….klu bersenam or jogging is a bonus…lg cepat pembakan lemak berlaku dan sgt membantu. Tapi BONITO diformulasikan utk mereka yang sibuk & takde masa nk exercise.  Tak bersenam pun boleh turun 10kg dgn BONITO 

 

 

Kerap membuang air kecil diawal pengambilan BONITO?

Tanda yang bagus kerana BONITO membantu melancarkan system perkumuhan. Pastikan amik 3 liter air putih setiap hari bagi mengelakkan terhidrat.

 

 

Boleh ke campur BONITO dgn supplement lain?

Yes boleh tapi pastikan ada jarak masa sekurang-kurangnye 1 jam.

 

 

Lepas mnum kena tggu 30 min dlu br leh makan ke atau sesaat pas minum bole terus makan?

Tunggu sat at least kalo tak sabor sgt 15 minit. Bagi dia settle down dlm sistem tubuh

 

 

Seawal umur brp boleh minum BONITO?

Disarankan bermula umur 15 tahun.

 

 

Cust yg ada tekanan darah rendah boleh minum x?

Sebenarnya xde mslh tp klu ada simpton2 spt jantung berdegup laju or simpton2 lain perlu stop segera.

 

 

Gastrik boleh minum x?

Yes boleh. Tp lps 10 minit minum BONITO kena makan. Jgn biar perut kosong

 

 

Klu da dpt berat badan ideal perlu teruskan ke x?

Terpulang pada customer..nk teruskan boleh, nk stop pun boleh.

 

 

Klu amik BONITO pastu berat makin naik cmne?

Ingredients ni semua menguruskan. Kalo naik tu maybe sbb terlampau byk makan dari biasa. Ada jugak yg ingat bila guna fat burner jadi lesen utk makan lagi byk. Mkn mcm biasa tapi takleh ubah pemakanan berganda2 dari normal.

 

 

Pesakit darah tinggi, skit jantung, kanser boleh amik?

Pesakit darah tinggi, sakit jantung, kanser boleh amik BONITO. No prob.