Blue Foundation 30ml dah ADA STOK!. Klik SINI Klik Sini
Cart 0

TAHNIAH !

 

PRODUK SKINELLE ANDA DISAHKAN SEBAGAI 

ORIGINAL.

Ikuti perkembangan kami di media sosial dengan klik pada link berikut:

 

 

CARA PAKAI SKINELLE COLLAGEN PEPTIDE BLUE FOUNDATION:

CARA 1: Paling mudah iaitu tak perlu sponge tambahan, terus saja sapu menggunakan sponge yg dah melekat pada botol

CARA 2: Boleh juga dot dot kan pada muka dulu dan kemudian sapu pakai tangan


PANDUAN PENTING UNTUK PENGGUNAAN FOUNDATION KALI PERTAMA:


1. Terbalikkan foundation selama 15 minit untuk memudahkan pressure masa tekan nnti. 

2. Unlock clip ke bawah

2. Lepas tu perlahan2 picit button bulat . kalau x boleh picit, jangan paksa, tu bermaksud clip tadi belum unlock. unlock tu adalah safety measure supaya anak2, tak main tekan2 je foundation ibu. Lepas dah picit, boleh lock semula

3. PIcit beberapa kali sehingga blue liquid terkeluar dari tengah2 lubang sponge.

4. Applykan dot dot pada seluruh muka nipis2

5. Ratakan dengan sponge (PENTING: Sapu menggunakan sponge menegak, jangan megiring untuk mengelakkan sponge tertanggal semasa tengah syok menyapu muka)

6. Kalau tak puas hati dengan hasil pakai sponge, boleh ratakan menggunakan jari, atau jika anda ada berus peribadi atau sponge kegemaran sendiri yang disukai, boleh juga gunakannya.

 

CARA BASUH SPONGE

Penting: Sponge memang dibuat mudah ditanggalkan untuk mudahkan sesetengah pengguna yang mementingkan kebersihan dengan membasuh sponge seminggu sekali. Berikut ditunjukkan cara untuk membuka dan pasang sponge dengan betul



LUCKY DRAW CONTEST:

Anda hanya perlu isi maklumat anda di link ini:https://goo.gl/wNDvrz
dan anda berpeluang memenangi:

1 x Cash RM100
1 x SKINELLE collagen peptide serum
1 x SKINELLE Collagen peptide cleanser
1 x SKINELLE Collagen peptide blue foundation
1 x Gift set (serum + soap bar) SKINELLE NEW (released in sept 15th)
.
5 pemenang bertuah akan diumumkan setiap kali penyertaan mencecah 100 peserta. Apa lagi, dptkan skinelle & kemudian isi borang & menang
.
PENTING!!
Jangan buang kotak selepas beli, No siri ada pada seal stikcer kotak ya

 

FAQ:

SOALAN: Warna foundation ni ada color kod tak?

JAWAPAN: Tiada color code , hanya blue dan dia akan adjust sendiri ikut warna kulit anda (self-adjusted color)

SOALAN: Boleh pakai bedak tak lepas pakai foundation ni?

JAWAPAN: Boleh.

SOALAN: Kalau nak solat, kena cuci pakai remover ke?

JAWAPAN: Kalau pakai nipis je , x perlu pakai remover, pakai pencuci muka atau air sahaja pun memadai. Ia mesra solat

SOALAN : Berapa lama foundation ni boleh tahan?

JAWAPAN: Kalau anda jenis makeup tebal, foundation boleh tahan sebulan, kalau pakai nipis2, tak suka make up tebal, foundation leh tahan hingga 2  bulan. Kalau dah habis, tutup foundation boleh dibuka, dan boleh ambil isi dalamnya yang masih tertinggal


klik sini untuk maklumat lanjut mengenai BLUE FOUNDATION SKINELLE NI