Merdeka Raya Sale sedang berlangsung 21-31 Ogos sahaja. Klik Sini
Cart 0

 

SUPLEMENT JANTAN PALING POWER DI BRAZIL

Anda ada masalah berikut:
✔ Lembik di ranjang
✔ Tidak subur
✔ Badan gemuk
✔ Lengan besar, tapi tak de muscle ( ˘︹˘ )..boringgg 
✔ Pelupa, selalu stress tak tentu pasal

Tahukah anda, perempuan mengambil berat benda-benda di atas. Kalau anda ada masalah tu, anda tidak MENARIK pada pandangan wanita.

APA YANG POWER SGT BONITO NI?
✔ formulasi dari brazil yang terkenal dengan lelaki kuat dan hensem
✔ menggunakan bahan semulajadi yang terbukti lebih selamat dari produk yang lain
✔ Perasa berri yang sedap, tak macam suplement whey protein yang boleh buat tekak sebu & loya
✔ Digunakan oleh ramai selebriti top malaysia, Kami akan dedahkan gambar mereka kemudian. so, jgn lupa LIKE page ini ????
✔ L Caritine, Creatine & Acai Berry dalam BONITO mampu menguruskan 10x lebh cepat dan selamat dari suplemen yang lain
✔ Guarana, catuba dalam BONITO mampu meningkatkan daya tahan lelaki dan tenaga luar biasa lelaki ????
✔ Creatine dalam BONITO menaikkan muscle anda secara semulajadi dengan menyalurkan kebanyakan air dari badan ke bahagian lengan anda dan menaikkan sel-sel muscle

 

RAMAI ARTIS TOP MALAYSIA DAH MAKAN SKINELLE NI. JOM BACA APA KATA MEREKA

@nazimothman testimoni
・・・
Baru dapat sebotol fat burner dari @bonito_hq . Gais, semua orang ada lemak dalam badan. Jangan rasa kurus tu u langsung tak berlemak tepu. Ada lemak yang tak perlu contohnya di bahagian perut nan tegar untuk meninggalkanmu. So that's why we need fat burner as a supplement untuk mempercepatkan proses mencairkan lemak tersebut. Jangan sibuk nak putihkan kulit je, pegi cairkan lebihan lemakmu. ????Bukan untuk chantek saja, tapi untuk kesihatan u jugak. Tata. ????

 

#Repost @arjalee with @repostapp.
・・・
Semua tahu yg saya memang ke Gym dan amalkan kehidupan yg sehat ! Saya turun berat badan sebanyak 6kg dlm mase sebulan . Ape rahsianya ? 
BONITO lah rahsianya . Suplemen lelaki yg lain dari yg lain . Khasiat dan kandungannya ! 
Formulasi dari brazil yang mampu menaikkan muscle, membuang lemak, menaikkan stamina & tenaga lelaki, menjaga kesihatan & kecergasan badan & minda . 
Rasanya pula sedap perasa beri, tak heavy macam protein suplement yang lain. Baru rasa best bila workout, prestasi lebih lama.

@bonito_hq 
@bonito_hq
@bonito_hq

HOTLINE: +6010 520 5221 zack 
#bonito 
#bonito

@ryzal_jaafar with @repostapp.
・・・
Thank you @bonito_hq bagi suplemen yang sangat best ni. Suplement favorite saya. Ada 4 fungsi dalam 1. Fat burner+ Muscle builder + men health& energy + mind food. Formulasi dari brazil yang sangat power & selamat. Semua yang diperlukan untuk menjadi lelaki sebenar ada disini. Perasa yang sedap mixed berry. #ryzaljaafar
.
Cepat follow @bonito_hq @bonito_hq @bonito_hq
Or whatsapp +60105205221 zack

 

 

Antara TESTIMONI CUSTOMER kami

 

DALAM 10 hari saja lebh 1000 unit telah terjual, dan testimoni pelanggan semakin bertambah. kalau anda lambat, anda mungkin tidak dapat stok kali ni dan perlu tunggu lagi 5 minggu.

Tentu anda tertanya-tanya, apa bahan dalam BONITO ni yang buat dia power sangat berbanding semua suplemen yang ada kat Malaysia ni:

 

KELEBIHAN BONITO:

Bahan 1: Catuaba

- Ia adalah sejenis tumbuhan Herba Afrodisiak yang berasal dari Brazil.
- Tumbuhan ini hanya didapati di kawasan hutan Lembah Amazon, Brazil.
- Diamalkan oleh Puak-puak India Tupi sejak berabad-abad yang lalu.
- Kehebatannya menjadikan Puak-puak India Tupi bergelar ' Orang Gajah Amazon'.

CATUABA adalah ubat herba asli yang pekat dan mujarab yang dapat membantu golongan lelaki dewasa yang berdepan dengan pelbagai jenis masalah kesihatan dalaman dan luaran dengan memberikan tahap kesihatan dan tenaga yang optimum sekaligus mengembalikan tenaga kelelakian yang LUAR BIASA & LIAR BIASA!

Bahan 2: GUARANA
Guarana atau nama botaniknya “Paullinia Cupana” adalah sejenis tumbuhan rotan menjalar yang berasal dari basin Amazon di Brazil. 

1. Guarana memberi khasiat lengkap yang diperlukan oleh badan kita untuk mendorong tumbesaran, merangsang otak, meningkatkan ingatan khasnya diantara kanak-kanak dan remaja.
2. Guarana dapat menurunkan kolesterol, menguatkan dinding saluran darah, mencegah penyakit yang berkaitan dengan saluran darah, menguatkan jantung, mencegah penyakit myocardial dan penyakit jantung.
3. Guarana mengaktifkan dan memantapkan sel-sel hati, meningkatkan fungsi hati dan mengatasi masalah yang berpunca dari kelemahan hati.
4. Guarana meningkatkan selera makan, fungsi usus, perut dan system penghadaman.
5. Guarana meningkatkan metabolisme, tenaga, daya hidup, mengatasi masalah keletihandan mencergaskan badan.
6. Guarana membantu dalam mengembalikan kecantikan wajah seri kulit.

Bahan 3:ACAI BERRY

Acai beri ni lagi power antioksidan daripada cranberries, raspberries, blackberries, strawberries, atau blueberries.

Sangat POWER untuk menurunkan berat badan & kesihatan jantung. 

Bahan 4: TRIBULUS TERRESTRIS

Tribulus terrestris adalah tumbuhan daripada Ayurveda . Ianya amat bagus untuk meningkatkan kadar seksual & kesuburan lelaki. Buahnya pula amat baik untuk melindungi organ dalaman lelaki. 

Bahan 5: BUTEA SUPERBA

Butea Superba meningkatkan kadar seksual lelaki terutama yang mengalami masalah ejakulasi dan kurang nafsu untuk melakukan aktiviti seksual. Ianya juga amat baik untuk 

Bahan 6: L-carnitine
L-carnitine adalah asid amino yang membantu menggalak penghasilan l-carnitine dalam badan secara semulajadi. Ia membekalkan tenaga secara cepat, menguatkan minda, jantung dan pergerakan otot. 

Bahan 7: CREATINE
Creatine membantu penghasilan creatine secara semulajadi dalam badan manusia. Ia membantu membekalkan tenaga secara cepat & amat sesuai untuk mereka yang ingib bina badan & muscle. Ia memberikan hasil yang lebih cepat untuk menaikkan otot berbanding jika anda workout tanpa Creatine.

 

 

KAMI MENAWARKAN DISKAUN RM1OO UNTUK 30 orang sahaja

atau nak CHIT CHAT dulu boleh hubungi:

Whatsapp 'BONITO' ke +6010 520 5221